Qyteti ku ndalohen minifundet

​Ndërkohë që e gjithë bota po shkon drejt zhveshjes, ku femrat po nxjerin në pah hiret e tyre ashtu siç i ka bërë nëna, në një qytezë të vogël në SHBA, është urdhëruar që të ndalohet me ligj veshja e minifundeve nga femrat.

Mund t’ju tingëllojë çuditshëm, por është shumë e vërtetë dhe bëhet fjalë për qytezën e Dadevillit në Alabama të SHBA-së.

Po në këtë qytet vetëm pak kohë më parë u ndalua le ligj që meshkujt të vishnin pantallona me bel të ulët, pasi sipas këshilltarëve të bashkisë, kjo nuk ishte e hijëshme.

Ja pra që edhe Amerika nuk është dhe aq e mirë sa mendohet, sidomos po të jetosh na Dadevill.