Qytetari ankohet se s’ka bukë, Rama: Ulu tashi se po na sheh gjithë Shqipnia (Video)

screenshot-30_1474143489-8889990Kryeministri Rama ka zhvilluar sot një takim në Gjegjan të Pukës, ku ka shpërndarë disa certifikata legalizimi për pronën. Ai mbajti një fjalim për reformat e ndërmarra nga qeveria, por dikush i ka ndërprerë fjalën duke shkaktuar kështu një incident. Një qytetar mjaft i revoltuar i ndërpreu fjalën Kryeministrit duke u ankuar për vështirësitë ekonomike, mungesën e rrugëve dhe investimeve në arsim dhe shëndetësi. Edhe pse pa mikrofon, qytetari ka vijuar ankesat. Kështu, Kryeministri i thotë të ulet pasi kjo që po ndodhte ishte një turp dhe se po e shihte e gjithë Shqipëria. “Nuk ke mikrofon, askush s’po të dëgjon. Jemi direkt në TV, ulu pra tashi se është turp, po na sheh e gjithë Shqipnia”, ka replikuar Edi Rama.