Qumili : Hashashin edhe e kemi pi edhe mbjellë, familjarisht (Video)

Humoristi Sevdai Radogoshi, i njohur më së miri për rolin e tij Qumilin, në emisionin N’Kosovë Show, i pyetur se a ka pi ndonjëherë drogë, ai u përgjigj me po.

Poashtu ai tregon se si së bashku me familjen e tij kanë kultivuar dhe pi hashash.

Për këto dhe shumë të tjera mund ta ndiqni të dielën nga ora 20:30 në First Channel.
Sevdai-Radogoshi-1-1-1-933x445