Qumështi i ri nga pjeshkat më i shëndetshëm se qumështi i zakonshëm?

Qumështi i pjeshkës është qumësht nga pema dhe thuhet se e ka shijen e njëjtë me qumështin e zakonshëm.

Kompania Ripple që ka prodhuar këtë qumësht, thotë se është i ëmbël dhe nuk ka aspak shijen e pjeshkave, transmeton Telegrafi.

Përmban të njëjtën sasi të proteinave sikur qumështi i lopës, dhe 50% më shumë kalcium.

Qumështi Ripple gjithashtu ka më shumë vitaminë D dhe kalium.mb_mil_comp2-780x439