Qimet e femrave në gjoks? Ja pse duhet t’i konsideroni tregues shëndeti

Në ditët e sotme, trendi i marrëdhënies me bukurinë “bërtet” me të madhe, duke thënë se “less is more” (më pak është më shumë), siç e keni dëgjuar padyshim këto kohët e fundit. Bëhet fjalë për një moto që tenton të vërë në pah “të paktën” e mundshme për të pasur një rezultat më të mirë. Me fjalë të tjera, “më pak është më shumë”. Pra qimet në trupin tonë mund të bëjnë përjashtim dhe duket se trendi nuk është gjithsesi aq larg nga realiteti: mjafton të mendoni për një foto të fundit të Miley Cyrus, e cila në një shfaqje është paraqitur me qime nën sqetulla.
shiko lajmin e plote me poshte

Vazhdimi