Qesja e zezë terrorizon gruan në autostradë, nuk u beson dot syve kur e hap

Të gjithë kemi përvojat tona nga udhëtimet me makinë, ku disa janë të mira e disa të këqija. Por përvojat tona nuk mund të krahasohen me atë të Malissa Sergent Lewis, e cila teksa ishte nuk shkuar në punë u përballë me një situatë që e terrorizoi.

Ajo ishte duke i dhënë makinës në autostradë, kur papritur një qese e zezë i del para. Frika e Malisës u shtua edhe më shumë, kur pa se qesja e zezë lëvizte.

E pashë dhe nuk e di se çfarë më bëri të dilja nga makina. Po kur pashë se çfarë kishte brenda më iku çdo lloj frike. Ishte një qenush i pambrojtur. E kam mallkuar me gjithë shpirt atë që e ka hedhur”,- ka thënë ajo.

Malisës e mori qenushin në shtëpi dhe me ndihmën e veterinerit, ai mundi të shpëtonte.