Qeshni me lot! I kërkon të dashurës të bëjnë seks, përgjigja e vajzës është epike

Këto janë disa nga mesazhet e shkëmbyera mes çifteve të ndryshëm nëpër botë, përgjigjet e të cilëve kanë bërë xhiron e rrjetit.

Njëri i kërkon të dashurës takim sepse prindërit i kanë ikur, por ajo i përgjigjet se është e zënë dhe se prindërit e tij do të kthehen, të mos shqetësohet.

Një tjetër e pyet të dashurën nëse është i pari në jetën e saj, e ajo i thotë: “E ke fjalën për sot?”

Ndërsa një tjetër e pyet se kur e mbaron punën të premten, e ai i përgjigjet: Do të punoj deri të hënën.

Lexoni më poshtë disa prej këtyre bisedave epike.