Qesharake, ja si e rrëzon macja vogëlushen (Video)

screenshot-1_1477680346-1150311Një video qesharake është publikuar në Facebook, e cila shfaqë një mace duke e rrëzuar një vogëlushe e cila kalon pranë saj. Videoja besohet se është incizuar në Kinë dhe shfaqë macen duke e rrëzuar vogëlushen pasi ia kap këmbën. Vogëlushja mund të shihet pastaj duke bërë me gisht kah macja për t’u treguar prindërve se çfarë bëri, Shikojeni videon: