Qentë ndërpresin ndeshjen! [VIDEO]

qente-330x185Diçka e vogël jashtë programit u shënua gjatë ndeshjes së Gallatasarajt me gjermanët e Aalen. Dy qen hynë në fushë dhe më pas u larguan nga kujdestarët e fushës, por jo pa marrë përkëdheljet e futbollistëve.

Kliko ketu per ta pare videon….