Qeni që falet!

QENI-QE-FALETNë një tempull Zen Budist në jug të Japonisë, falet edhe qeni.

 

Duke imituar zotërinë e tij, Joei Yoshikuni, një Chihuahua bardhë dhe zi, i quajtur Conan bashkohet në lutjet e përditshme në tempullin Naha Shuri ne Kannondo, ulur në këmbët e tij dhe duke i vënë putrat e tij te prapme te bashkuara perpara, ne fillim te altarit.

Prifti tani është duke u përpjekur të mësoj atë se si të meditoj!