Qeni mëson qenin si të zbresë nga shkallët [video]

lajmeonline.net-post-thumbnailNjë qen i vogël nuk ka pasur vështirësi që të ngjitet shkallëve, mirëpo problemet për të kanë filluar kur është dashur që të zbresë poshtë, njofton Telegrafi.

Mirëpo, fatmirësisht, aty ishte një qen më i madh për ta inkurajuar dhe për t’i treguar se si duhet të zbresë.

E gjitha është xhiruar dhe është hedhur në YouTube.