Qeni i turistëve i lë të gjithë me gojën hapur në Himarë, as ju nuk do ta besoni ç’ka bërë

Qeni i një çifti turistësh nga Italia ka mahnitur pushuesit sot në plazhin e Himarës. Nuk dihet nëse ishte një iniciativë personale e kafshës së mrekulluar, por qeni fisnik është hedhur disa herë në det dhe e ka pastruar zonën përreth nga papastërtitë.

Ai zhytej not, dhe pasi gjente mbeturina në det i merrte më gojë dhe i nxirrte në breg.

Ky akt i mrekullueshëm i kafshës ka çuditur pushuesit që nisën ta shohin atë me admirim. Madje mesazhi që ai dha për gjithë të pranishmit i ka bërë ata të ndjehen disi në faj.

Një mësim i mirë për të gjithë ne apo jo? Infoelbasani.