Qëllon veten me armë për famë në internet (Video)

untitled_1469395746-2258895Një video e pabesueshme është shfaqur në internet, në të cilën shihet një budalla duke qëlluar veten në faqe me armë. Ai e incizoi veten me celular përderisa qëlloi veten në faqe dhe më pas e publikoi atë në internet. E krejt këtë ai e bëri vetëm për të arritur famë në rrjetet sociale. “A të dhembi?” e pyet personi prapa kamerës, para se të fillojë t’i del gjak nga goja, transmeton Gazetain.com Videoja ka më shumë se 750,000 shikime dhe atë mund ta shihni më poshtë. Por kujdes, videoja është me pamje të rëndë.

https://vimeo.com/176018318