Që sa vite janë në lidhje Young Zerka me Ronela Hajatin (Video)

loading...

ronela

loading...

Janë përfolur se janë në lidhje që nga gushti i vitit të kaluar

Por Ronela Hajati dhe Young Zerka me humor thonë që janë moti në lidhje.

A e konfirmojnë kështu ata lidhjen e tyre?

 

loading...