Qaramanja Nicole Scherzinger

foto (1)Këngëtarja, Nicole Scherzinger thotë se ajo qaq aq shpesh saqë I dashuri I saj mendon se ajo është e çmendur.

Këngëtarja e pranon se ajo nuk ka ndonjë arsye për të qarë aq shumë. Nicole thotë se mund të jetë një film i thjeshtë por edhe I fuqishëm që e bënë atë të qaj.

“Herra e fundit kur kam qarë është teksa po shihja një film, më duket se ishte Argo. Unë qaj shumë, jam shumë pasionante. Kaq qarë shumë kohëve të fundit dhe Lewis shihte si e çmendur, sikur donte të thoshte: Vërtetë? Ajo po qan sërish”, ka thënë Nicole.

Emocione me bollëk Nicole ka shfaqur edhe gjatë spektaklit të fundit të ‘X Factor’ në Angli ku pothuajse nuk kaloi natë pa e parë këngëtaren të shpërthente në lot./LajmeOnline/