Puthje e nxehtë në mes, Fjollës dhe Shkendisë! (FOTO)

loading...


Që të dyja u bën të njohura për shkak të veprimeve të tyre të “çmendura”

“Gazeta Blic” ka arritur që ta siguroj një fotografi, në të cilën shihen të dy këngëtarët, Fjolla Morina dhe Shkenda Dubova, duke u puthur.

Vendi ku ato kanë gjetur strehim, për tu argëtuar në këtë mënyrë quhet “Bambo Bar” në Prishtinë.

12386679_10154054864144589_1380182632_n

loading...

loading...