Puthja që për pak i mori jetën foshnjës 14 muajshe

Një fëmijë ishte lënë duke luftuar për jetën e tij, pasi u infektua nga puthja që i tha një miku i babait të tij.Juliano Rodgers, i cili është 14 muajsh, pati kontakt më herpesin e shokut të babait të tij dhe menjëherë u infektua.

Virusi, i cili u transmetua tek foshnja u përhap menjëherë dhe ai u shtrua në spital dhe qëndroi për javë të tëra me antibiotikë.

Nëna e tij Sammi, 28 vjeçare nga Iowa në SHBA, tha se në fillim mjekët menduar se është një grip, por më pas gjendja e foshnjës filloi të përkeqësohej dhe plagët filluar të përhapeshin. Sipas mjekëve viruset ngjitëse janë potencialisht fatale tek foshnjat.