Pushuesit largohen nga plazhi, ja çfarë po ndodh në Himarë

Për ata që po pushojnë në Himarë moti u ka prishur të gjitha planet për të marrë rreze e për t`u larë në det. Kjo pasi ulja e temperaturave nuk ka sjellë vetëm freskinë në vend, por ka pasur dhe anën e saj negative.
Për shkak të dallgëve të mëdha, bregdeti shqiptar është buluar nga pisllëku dhe leshterikët, çka kanë detyruar pushuesit të braktisin plazhin, shkruan syri.net.
Siç shihet dhe nga pamjet, bregdeti në Himarë është pushtuar nga leshterikët, çka ka detyruar pushuesit që të largohen menjëherë nga plazhi.

VIDEO