“Pushtohet” Durrësi/ Vera ulet këmbëkryq, diell, det dhe bikini

Vera ka mbërritur plotësisht dhe qyteti bregdetar i Durrësit është “pushtuar” nga pushues të shumtë, që vijnë jo vetëm nga kryeqyteti, por edhe nga qytete të tjera.

Është ditë e diel dhe mijëra pushues janë dyndur në të gjithë bregdetin e Durrësit duke nisur nga “Apolonia”, “Iliria” e deri tek Shkëmbi i Kavajës e më tej në Golem e Spille.

Sigurisht, ajo që bie më shumë në sy janë vajzat që kanë zgjedhur të tërheqin vëmendjen e të gjithëve, duke ekspozuar më shumë se sa duhet…