Punon 1 vit e gjysëm dhe ia bën dhomën vajzës, si në përralla (Foto)

Shumë vajza do ta ëndërronin një pemë zanash në dhomën e tyre, kështu që një baba vendoi ta bëjë këtë duke ndërtuar vetë projektin që kushton 4250 USD.

perralla

perralla-11
perralla-10
perralla-7
perralla-4
perralla-9
perralla-5
perralla-8
perralla-6
perralla-2
perralla-3
perralla-1
perralla