“Punojnë eskortë jashtë, ndërsa te ne janë VIP-a ekrani”, ish-banori i Big Brother “plas bombën”

Algen Nikolla, djali nga Lezha, që gjatë qëndrimit të tij në “BB4” rrëfeu për miqësitë e tij speciale me VIP-at ndërkombëtarë, ka fatin të jetë pjesë e eventeve ndërkombëtare. Para disa ditësh, ai reagoi me një status për fejesën e Kaltrina Lulajt me një sheik arab.
I njohur për deklaratat e tij të hapura, Algeni vendos t’u çjerrë maskën personazheve të njohura duke zbuluar se çfarë fshihet pas udhëtimeve dhe jetës së tyre superluksoze. Në këtë intervistë për gazetën “Panorama”, ai zbulon anën e errët të jetës plot shkëlqim që shohim të reklamuar në rrjetet sociale nga vetë VIP-at.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim