“Punoj në shtet po jam i virgjër”, 47-vjeçari nga Tirana kërkon nuse (VIDEO)

Një telefonatë e pazakontë është bërë sot në emisionin “Aldo Mornig Show”. Një 47-vjeçar nga Bërzhita e Tiranës ka deklaruar se kërkon nuse duke shtuar se pavarësisht moshës është i virgjër.
“Jam katunar bërzhite nga Tirana, jam i virgjër, jam i interesuar për një vajzë të mirë”-tha 47-vjeçari.
47-vjeçari tha gjatë telefonatës se nuk ka qenë i martuar më parë, punon në shtet, por nuk bëri të ditur vendin dhe profesionin.
Ai tha se nuk ka ndonjë preferencë nga ato që kanë telefonuar më parë dhe sqaroi se nuk është martuar për shkak se për një periudhë të gjatë ka jetur jashtë Shqipërisë. /albeu.com/
Ndiqeni videon më poshtë

Video Link