Puna më e mirë në botë, 1 mijë paund ora!

location-hamilton_island-005-370x290Shefat e turizmit në Australi ofrojnë “punën më të mirë në botë”. Ata thonë se kërkojnë një kujdestar për faqen e internetit. Vendi i punës në ishullin Quennsland kërkon “përpjekje minimale” për detyra mbikëqyrjeje. Pagesa për këtë vend punë është 1 mijë paund në orë. Reklama e re në “Hamilton Island”, në Gjirin e Madh të Koraleve, ofron mundësinë për të ndërruar vend e për të jetuar në tokën e detit dhe diellit. Ky vend pune nuk kërkon kualifikime akademike, por aplikantët duhet të dinë të notojnë. Personi i zgjedhur duhet të tregojë në faqen e internetit se çfarë ndodh në atë vend.