Pugliese quhet gruaja që e ushqen me gjirin e saj ketrin dhe majmunin (Foto)

Shikoni se si kjo grua i ushqen me gjirin e saj, majmunët dhe ketrat e vegjël.

Pugilese tha për “Daily mail” që ketri dhe majmuni janë pjesë e natyrës, këto kafshë i kanë pranë dhe i ushqejnë sikurse fëmijët e tyre.

hshshs-1-768x512

iuzsdrtzdsr-768x512