Publikohet video profesori seks me studenten e vet dhe provime i kaluar 100% i sigurt(Video/Foto+18)

2-3-2-530x300Një profesor në Amerikë është pushuar nga puna.

Arsyeja për këtë gjë ka qenë marrëdhënia seksuale që kishte patur me një nxënëse.

Jo vetëm kaq, por profesori në fjalë ka publikuar dhe videon intime në fjalë!1-5

3-2