Publikohet përgjimi i radhës Ali Ahmeti Musa Xhaferri, përmenden dyqane me kurva, njerëz që vrasin… (Video)


Pas skandalit të përgjimeve ndërmjet Musa Xhaferit dhe deputetes Ermira Mehmeti, Bota sot ka siguruar edhe një audio-incizim kur protagonistë janë kryetari i Bashkimit Demokratike për Integrim Ali Ahmeti dhe ish zëvendëskryeministri i Maqedonisë Musa Xhaferi.

Në këtë audio-incizim, Xhaferi dëgjohet dukë folur për një person të tretë me emrin Meti, i cili mësohet të jetë nga Tetova, ku sipas Xhaferrit ai nuk po shkon në punë, se i vjen rëndë me punu. Po ashtu, flitet edhe për një person me emrin Sadullah për të cilin thotë se ai vret njerëz.

Në audio-incizim flet Ali Ahmeti me Musa Xhaferin:

1: Majër, majër kjo punë

2:Po këta ke, ky Meti, ai Meti i gjatë…
1: Kush është ai Met
2: Meti bohot i ka thënë njerëzve se unë t puna nuk shkojë dhe sun e bojë punën

1:Kush është bre ai Met
2:Meti është ky që punon te Gorani, ftyrat publike ky I sportit, a e din ai djali, Meti I Tetovës,

1:Po

2:Se i vjen rand puna

1:Jo be

2:Ashtu, ashtu i kishte thanë njonit
1:Sum ka thanë gja

2: Po ai ty stë ka thanë jo po përnime kam telashë njerëzit, sun i del zot sun i ndihmon, sun i informon

1:Ti e detyron hyqimetin kështu me mil

ai frigohet se ka bërë shumë…, janë mshel dyqanin me kurva, rrëspaia, me kjamete. ehhh lëvizje e madhe është linja 20 ditë, linja një 5 ditë
Allah jarabi të keqen e kiqmetiti

ku e din ai të ka përcjell në vejvodina në janarë bohen gjatë muaj duhet me nejt me i pa fundi i fundit veq me i pa ku I kemi punët se pa pa tendence me e pytë Sadullahin, Sadullahi vret njerëz./Botasot/
BOTA