Publikohet biseda e Aulon Zekes edhe Riges.. ku shihet se ajo i thot se..

Vetëm pak minuta pas vrasjes së Aulon Zekës, dy të dyshuarit për vrasjen e tij, Guxim H. dhe Riga G., po ashtu të mitur, janë shfaqur “live” në një prej rrjeteve sociale. Në një pamje të kësaj paraqitjeje Guximi, 16 vjeç, shihet me një pistoletë që mban rreth qafës së të dyshuarës tjetër 15-vjeçare. Megjithatë, Riga duket e buzëqeshur…