Publikohen pamjet e para të arrestimit të terroristit të Stambollit (Foto/Video)


Mediat turke kanë publikuar pamjet e para të arrestimit të Abdulkadir Masharipov, terroristit i cili në natën e Vitit të Ri vrau 39 persona në Stamboll. Mediat turke raportojnë se ai është arrestuar së bashku me një mik të tij nga Kirgistani dhe dy femra. Në momentin e arrestimit terroristi kishte afër edhe djalin e tij. Masharipov më 31 dhjetor vrau 39 persona.