Pse tradhëtojnë njerëzit?


Në tetor të vitit 2015, një studim tregoi se Facebook ishte kërcënimi më i madh në një lidhje pasi inkurajonte njerëzit të tradhëtojnë, ndërkohë që kërkimet e Cyberpsychology Behaviour and Social Networking vërtetuan se një pëlqim në punë mund të dëmtojë më shumë marrëdhënien tuaj. Megjithatë nuk ka një përgjigje definitive pse njerëzit tradhëtojnë.

Whisper, një website i dizenjuar posaçërisht që njerëzit të shprehin mendimet në mënyrë anonime, përmban qindra pastime të përdoruesve të cilët pohojnë se do të tradhëtonin.
Ja disa prej tyre:
1- “Sepse dua të eksploroj biseksualitetin tim”
2- “Ai u bë i ngjitshëm dhe nuk më dukej më si një lidhje e vërtetë”
3- “Sepse sa herë tentoj ta prek ai tërhiqet ose nëse e pyes të më preki më refuzon.Nuk marr më asgjë nga ai. Më bën të ndjehem e refuzuar”.
4- “Ai nuk me bën të ndjehem e vlerësuar”
5- “Prekja e një njeriu të ri apo të ndaluar është shumë tunduese”
6- “Sepse ai nuk kujdeset për mua e nuk më ndihmon financiarisht. Unë jam kujdesur për të për 5 vite”.

Share this:
arbn