Pse të gjithë po flasin për këtë foto të Kylie Jenner (Foto)

loading...

kj

loading...

Foto të ngjashme hot të Kylie Jenner jemi mësuar për shohim pothuajse çdo ditë.

Por një foto e fundit e publikuar në Instagram, nga më e vogla e familjes Jenner është bërë interesante për shkak të hijes së saj të kokës të reflektuar në fotografi.

Hija e flokëve dhe dorës së vendosur në kokë ngjanë me kokën e kalit.

capture_1457814073-4248313

loading...