Pse qeverite e botes nuk i duan Alienet?! (video)

ufo1

Në fotografinë dhe në videon që vijon, do të shikoni disa pamje nga NASA/SOHO të kësaj jave!
Shkencëtarët kur studiojnë me kujdes këto objekte fluturuese të hapësirë, vënë re një fushë të errtë magnetike rreth tyre, madje në shumë raste madhësia e tyre arrin atë të Tokës! Fushat e tyre magnetike ndryshojnë në formë dhe madhësi, disa kanë formë shumë të çuditshme për madhërsinë e këtyre objekteve (foto). Në vijim do të shikoni shfaqjen e formës U dhe X të ufos. Fotografia tregon tre UFO me formë U dhe X që kurrsesi nuk mund të jenë planetë.