Pse në këtë qytet, të gjithë jetojnë nën tokë!? (Foto/Video)

Qyteti i minatorëve, Coober Pedy në Australi, është i njohur si kryeqyteti botëror i opalit. Që nga kohërat antike, opali ishte simbol i shpresës, pafajësisë dhe pastërtisë, ndërsa më të shtrenjtit mineralë të tillë ndodhen pikërisht në këtë vend.
3333

PËr më shumë shikoni videon

Youtube Link: http://youtu.be/PJvrTYmp1C0