Pse ndahen çiftet shqiptare? Nuk është tradhtia në 4 arsyet kryesore

Na duket vetëm neve, apo kohët e fundit sikur u ndanë të gjithë? Shoqja e ngushtë, motra, komshija që kishte 6 vite që dilte në mes të natës me të dashurin e adoleshencës…
Po dëgjonim kaq shumë lajme të hidhura për çiftet që deri dje shpreheshin shumë të dashuruar dhe betoheshin që s’do të ndaheshin kurrë, sa nisëm të mendojmë seriozisht rreth arsyeve që sjellin përfundimin e lidhjeve. Prandaj vendosëm të bëjmë një sondazh në Anabel për ta mësuar nga eksperienca e lexuesve tanë.
Pyetja që shtruam ishte ‘arsyet që ju çuan drejt ndarjes nga ish-i’ dhe renditëm 12 arsyet kryesore që dihet botërisht që kërcënojnë lumturinë e të dashuruarve.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim