Pse NASA po e fsheh të vërtetën mbi ‘Dragoin e kuq’, dhe lidhja e tij me 23 shtatorin (Video)

NASA dhe Google po fshehin qëllimisht një formacion të Dragoit të Kuq në hapësirë ??që provon se ky planeti do t’a godasë Tokën.

Pamja e tmerrshme nuk është e dukshme në Google Sky dhe ata besojnë se është zhdukur qëllimisht.

Ata argumentojnë se zona e madhe e hapësirës është e mbuluar përjetësisht për të fshehur një numër të madhe të vrimave të zeza.

Po ashtu ata argumentojnë se Dragoni i Kuq ka lidhje me një varg biblik që parasheh se apokalipsi është shumë afër.

Besimtarët besojnë se planeti Nibiru do të futet në atmosferën më vonë këtë muaj dhe do të shkaktojë tërmete dhe tsunami.