Propozimi i veçantë për martesë që asnjë vajzë s’do e priste (VIDEO)


Një vajzë ka marrë dhuratën më të veçante në këto ditë të acarta që kanë mbërthyer Shqipërinë. Me të dashurin e saj të zemrës dhe një grup shoqëror ata kanë qenë duke filmuar një video të gjithë bashkë në mal të veshur për ski, ku po shijojnë bardhësinë e dëborës. Por papritur temperaturat nxehen pasi vajza merr propozimin më të veçantë për martesë. Thonila Thina dhe Andi Kotrri janë çifti simpatik që ndajnë me miqtë ditën më të bukur të jetës së tyre, mbi të gjitha për vajzën, siç është propozimi për martesë. Dhe sigurisht që përgjigjja ishte…PO!