Propaganda mizore e ISIS’it, sjell në shqip videon e sulmuesve të Parisit (Video +18)


I ashtuquajturi Shtet Islamik vazhdon me propagandën e tyre.
Në faqen e tyre në gjuhën shqipe, ata sot kanë postuar një video propagandistike mbi sulmuesit e Parisit, e cila përkthyer në gjuhën shqipe.

Video është realizuar nga media e ISIS-it, “Al-Hayat Media Center”, ndërsa mban titullin “Dhe mbytni ata kudo që t’i zini”!
propaganda-mizore-e-isis-it-sjell-n-euml-shqip-videon-e-sulmuesve-t-euml-parisit-video-hd