Pronarët dalin nga shtëpia, por shikoni çfarë bën pastruesja (Video)

Pronari i një shtëpie u largua për në punë, duke e lënë shtëpinë e tij në duart e pastrueses.
Por, pasi shkoi në punë, ai hapi kamerën e sigurisë së shtëpisë së tij dhe pa diçka të pazakonshme.
Në videon më poshtë do ta shihni se si pastruesja që filmohet pa e ditur, në momentin që pronarët nuk janë në shtëpi, zhvishet dhe rrobat e saj i fut në lavatriçe, ndërkohë që pastron vetëm me të brendshme, transmeton Gazeta Express.
Por ajo që të tërheq më shumë nuk është veprimi i pastueses, por trupi i saj seksi.

http://e.abingmedia.com/v/8/1116256.html

VIDEO