“Profeti” nga Hasi, pretendon se ka parë dhe përjetuar gjëra të mbinatyrshme (VIDEO)


Nuk kalon ditë që nuk lexojmë ose bisedojmë në lidhje me gjërat e mbinatyrshme, por rrëfimi i këtij burri nga Hasi është ndryshe. Ai në emisionin “Zonë e Lirë”, ka rrëfyer për shikuesit një përjetim tejet interesant dhe mistik, duke pretenduar se është profet. Ai shpjegon gjithçka në lidhje me këtë temë dhe mund ta shikoni në videon më poshtë: