Profesori kapet nga studentët – po shikonte femra me të brendshme në internet (Foto/Video)

Një klasë e mbushur me studentë mori një surprizë të papritur kur profesori i tyre kishte harruar të ndalonte projektorin gjatë një ore të mësimit.

Siç edhe mund të shihet në një video të publikuar nga mediat e huaja, profesori është i ulur në vendin e tij derisa studentët po mësonin qetësisht, transmeton Telegrafi .

Por nuk ishte edhe krejt “qetësi”. Njëri nga studentët kishte kapur momentin kur në projektor ishin shfaqur pamje nga eBay, të një femre duke pozuar me të brendshme.

Kjo pasi që profesori nuk e kishte kuptuar se e kishte lënë laptopin e tij të kyçur me projektor dhe se studentët e tij mund të shikonin saktësisht për çfarë ai po bënte pazar.

profesori-e1457946695701-780x439-768x432 a4-3 a3-2