Profesoresha vjen pa brekë, ja si reagojnë studentët (Video,+16)

loading...

profesoresha-e1456833466202-780x439

loading...

Në një video të shpërndarë në internet, e cila nuk mund të thuhet saktë nëse është një kamerë e fshehtë apo video e montuar, shihet një profesoreshë dhe disa studentë.

Çfarë bën përshtypje në video, është veshja e profesoreshës. Ajo siç duket kishte harruar që përveç fustanit, duhej mbathur edhe brekë.

loading...