Profesoresha shkon pa të brendshme në mësim, shihni reagimin e studentëve (Video)


Kjo është një kamera e fshehur e bërë për të parë reagimin e studentëve kur zysha shkon pa mbathje në mësim.
Reagimi i tyre është mëse i natyrshëm, fërkojnë duart, filmojnë me celular dhe..
largea-mesuessja-jpg1456852989