Prishtinë, person u rrëzua nga ndërtesa

733959_469967943057000_799773165_nNjë person rreth orës 16:00 është rrëzuar nga një ndertës në rrugën Nëna Terez në Prishtinë.

Personi ka marrë plagë të rënda trupore dhe në këto momente është në vendin e ngjarjes, dhe me shumë se 20 minuta është pritur ndihma e shpejt.

Qytetaret kalimtarë e ndihmuan personin derisa ai u drejtua për në spital.

kosovalbaner.com/