Prindërit vijnë për pushim në Kosovë, vajza iu vritet në Zvicer nga…

Vetëm para pak kohësh kosovarja nëntëmbëdhjetëvjeçarja Izmela M, sapo e kishte përfunduar shkollimin si asistente e farmacisë, dhe për një moment e humbi jetën në vijën e këmbësorëve.

Me një buzëqeshje, Izmela M, ishte prezantuar në profilin e saj në facebook. Vajza e bukur nga Kosova me vendbanim në Vevey, sapo kishte filluar ta shijojë jetën dhe përnjëherë në mëngjesin e së hënës ajo humb jetën tragjikisht.

Rreth orës 7:30, një pensionist 78-vjeçar e godet Izmelën në vijat e këmbësorëve. Nga goditja e fortë ajo u përplas në anën e majtë të rrugës dhe ndërroi jetë në vendin e ngjarjes.