Prindërit u tmerruan kur panë fëmijët e tyre hidheshin në ajër nga njëra anë në tjetrën nga era e fuqishme (Video)

Një erë e fuqishme ka bërë që një park me lodra për fëmijë të fluturonte në ajër.
Teksa aty po luanin disa fëmijë një erë e fuqishme ka marrë gjithçka me veti, dhe ka bërë që të lëndohen edhe disa fëmijë, në mesin e tyre edhe një vajzë 8-vjeçare, e cila është plagosur mjaft rëndë,
Prindërit u tmerruan kur panë fëmijët e tyre teksa hidheshin nga njëra anë në tjetrrën nga era e fuqishme.
Ky filmim është bërë në Meksikë.
Prindërit shihen duke vrapuar duke u përpjekur të mbledhin fëmijët e tyre ndërsa të rinjtë e tmerruar janë të shpërndarë në të gjithë zonën e lojës.
shiko videon me poshte

Video Link