Prindërit e mbajtën të lidhur me zinxhirë në bodrum: Jetoi 20 vjet në errësirë, në dhomë me jashtëqitje (Video)

11-620x350Policia braziliane gjeti një burrë 36- vjeçar të lidhur për krevati në bodrumin e shtëpisë së të atit të tij dhe të njerkës. Armando de Andrade është zhdukur 20 vjet më parë, kur ai ishte 16 vjeç dhe u gjet i neglizhuar plotësisht, i kequshqyer, në një dhomë pa ditë dhe ekstremist e papastër Policia e gjeti atë rastësisht, derisa ata bastisën shtëpinë në kërkim të anëtarëve të një bande, Kur Andrade u liruar ishte i frikësuar dhe nuk ishte ne gjendje të flas, thjesht merrte fryme thellë duke tundur kokën. Detektivët në San Paulo, janë duke hetuar rastin dhe ata thonë se besohet se ai ka jetuar dy dekada në robëri.