Prindërit e dëbojnë nga shtëpia ‘fëmijën e djallit’ me dorën 20 kg (Foto/Video)

Një burrë i cili vuan nga një sëmundje e rrallë, është detyruar të migrojë pasi e dëboi familja e tij.

Djaloshi i quajtur Bablu vuan nga gjigantizmi, një sëmundje që shkakton rritje abnormale të pjesëve të trupit.

Ai është quajtur mizorisht nga familja dhe fqinjët si ‘fëmijë i djallit’, shkruan ‘Daily Mail’, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Sipas një gazetari lokal, ata nuk e kuptojnë pse krahu i tij që peshon 20 kg ishte zhvilluar në mënyrë të tillë.

Si rezultat, Bablu u detyrua të largohet nga qyteti i lindjes, për të filluar një jetë të re në Mumbai.

Nuk dihet saktësisht se ku 25-vjeçari është parë duke jetuar në Indi.

Edhe nëse Bablu merr trajtimin e duhur mjeksor dora e tij nuk mund të kthehet në gjendje normale, pasi që rritja abnormale ka arritur në një fazë shumë të avancuar.

 

Prejudice: Bablu suffers from local gigantism and was cruelly dubbed a 'devil's child' by his neighboursHeartbreaking: The rare condition caused one of Bablu's arms to grow to an incredible size and he was 'disowned by his family'Sad: Bablu was forced to flee his hometown to start a new life for himself in Mumbai but is still experiencing prejudice in the city Struggle: A journalist recently followed Bablu around the streets of Mumbai and filmed him as he went about his daily routineHard: The journalist explained that the 25-year-old has also found it hard trying to get a job of any kindA video shows Bablu demonstrating the difficulty he has in doing something as simple as holding a cup