Princi Charles mëson arabisht për të lexuar Kur’anin

537600_596412033703555_1026282896_nPrinci Charles mëson arabisht për të lexuar Kur’anin

Princi Charles është shumë i vendosur dhe i interesuar për të mësuar gjuhën arabe dhe ka marrë për mbi 6 muaj leksione private, ka njoftuar një asistent i trashëgimtarit të fronit të Mbretërisë së Bashkuar, gjatë një vizite të princit në Katar.

Njohja e gjuhës arabe, do t’a lejonte princin Charles që të lexonte Kur’anin në versionin origjinal, rrethanë e quajtur shumë e rëndësishme në impenjimin e trashëgimtarit të fronit për promovimin e dialogut mes feve.