Prifti: “Zot fali mëkatet tona”, dhe boksi i vjen fytyrës! (Video)


Peshkopi Manuel A. Cruz i Dioqezës së Newarkut në SHBA, e merr një boks teksa lexonte faljen e mëkateve, Në video shihet se si një besimtar ngadalë i afrohet priftit, para se ai të thoshte: “Fali mëkatet tona dhe të ço në jetën e përjetshme”! E, pastaj e godet priftin. Sulmuesi i identifikuar si Charles Miller ka dosje të sulmeve të ngjashme. Cruz ka lindur në Kubë, ndërsa ka marrë lëndime në fytyrë.