Prezantuesja e njohur befason Ritën, bën shqiponjën në emisionin e saj (Video)

Rita Ora me të vërtetë është një ambasadore e denjë e shqiptarëve nëpër botë. Ajo së fundmi është paraqitur në emisionet më të ndjekura amerikane, për të promovuar programin e saj të ri. E prezantuesja e famshme, Wendy Williams, e ka befasuar Ritën, duke filluar intervistën me shqiponjën që e ka bërë me duart e saj, Rita menjëherë ka bashkuar duart, për të bërë edhe ajo shqiponjën, duke spjeguar se ky është simboli me të cilin njihemi ne si shqiptarë nëpër botë. Poashtu, Rita ka spjeguar se ajo është shqiptare dhe ndihet shumë krenare që vendi ynë po përmendet e po njihet çdo ditë e më shumë.