Preu kokën e të dashurës dhe kreu marrëdhënie seksuale me trupin e saj (VIDEO)

Vrasesi-në-Rusi-515x358
Një krim makabër ka ndodhur në Voronezh të Rusisë. Aleksandr U. e ka qëlluar 53 herë me thikë Viktoria V që ishte e dashura e tij.
Ai e ka prerë më pas atë në fyt dhe pastaj ka kryer marrëdhënie seksuale me trupin e saj të mbuluar nga gjaku.
Paraprakisht, Aleksandr U, 23-vjeç, kishte veshur një fustan të viktimës dhe e ka kryer aktin seksual, me 22-vjeçaren e pajetë.
Dyshohet se ai është bërë i dhunshëm, kur e dashura i ka kërkuar të ndahen, sepse e kishte zënë me fustan dhe grim në fytyrë.
Miqtë e Aleksandrit kanë treguar se për një kohë të gjatë ai kishte probleme mendore dhe dëshironte të vishej si femër.
News.ru raporton se ai do të mbahet për një kohë të pacaktuar në një qendër psikiatrike, derisa të dalë para drejtësisë.

https://youtu.be/CJzBAloIqX4